Nieuws

 • Enquête kwaliteit WMO-voorzieningen

  Enquête kwaliteit WMO-voorzieningen

  Het Platform Gehandicapten behartigt de belangen van inwoners van Leidschendam-Voorburgmet een handicap. Dat doen wij onder andere door de gemeente te adviseren over het door haar gevoerde beleid. Met deze enquête hopen wij informatie te verzamelen over de uitwerking van het gemeentelijk WMO-beleid. Als u gebruik maakt van een door …Lees meer »
 • Conferentie ‘Inclusie door Ontmoeting’ 21 nov

  Conferentie ‘Inclusie door Ontmoeting’ 21 nov

  SAVE THE  DATE DONDERDAG 21 NOVEMBER 2019 14.00 – 17.30 UUR Wijkvereniging De Blauwe Tram Conferentie ‘Inclusie door Ontmoeting’ hoe ontmoeting bijdraagt aan een inclusief Leidschendam-Voorburg De conferentie In samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg organiseren Platform Gehandicapten LV en Stichting iDb een bijeenkomst voor alle inwoners van Leidschendam-Voorburg met als thema ‘Inclusie door Ontmoeting’. We …Lees meer »
 • Inclusief personeelsbeleid geen grote prioriteit voor werkgevers

  Inclusief personeelsbeleid geen grote prioriteit voor werkgevers

  Voor werkgevers heeft het nog weinig prioriteit om inclusiever te worden en bijvoorbeeld mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Lees dit artikel (bron NOS) https://nos.nl/artikel/2305325-scp-inclusief-personeelsbeleid-geen-grote-prioriteit-voor-werkgevers.html  Lees meer »
 • Nieuwsbrief 1 2019

  Nieuwsbrief 1 2019

  Hierbij de link naar onze eerste digitale nieuwsbrief ! https://us20.campaign-archive.com/?u=d0bbaf07869db0a7cae27d2cf&id=2b434f58b7Lees meer »
 • Verkiezingen – de Werkgroep Toegankelijkheid op stap met Midvliet TV

  Verkiezingen – de Werkgroep Toegankelijkheid op stap met Midvliet TV

  Tijdens de Provinciale Staten verkiezingen van maart is onze werkgroep Toegankelijkheid een onderzoek gestart naar de toegankelijkheid van stembureaus in onze gemeente. Midvliet TV heeft daarvan een mooi verslag gemaakt! Bekijk de video op YouTube.Lees meer »
 • Vacature bestuurslid/voorzitter

  Vacature bestuurslid/voorzitter

  Onze voorzitter gaat het stokje overdragen. De doorstart van het Platform is goed gelukt en er staat nu een frisse, actieve organisatie met scherpe doelstellingen. Daarom vragen wij: Voorzitter Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg Taken voorzitter het gezicht van het platform naar buiten toe het voorzitten van vergaderingen contact onderhouden met alle …Lees meer »
 • Vacature vrijwilliger Scholenproject

  Vacature vrijwilliger Scholenproject

  Alle inwoners van Leidschendam-Voorburg, ook die met een lichamelijke of geestelijke beperking, moeten een ‘normaal’ leven kunnen leiden. Thuis, op het werk, op school, bij het uitgaan, tijdens het winkelen, kortom op alle plekken en in alle omstandigheden moeten gehandicapten ongehinderd aan de samenleving deel kunnen nemen. De samenleving moet …Lees meer »
 • Vacature coördinator Scholenproject

  Vacature coördinator Scholenproject

  Alle inwoners van Leidschendam-Voorburg, ook die met een lichamelijke of geestelijke beperking, moeten een ‘normaal’ leven kunnen leiden. Thuis, op het werk, op school, bij het uitgaan, tijdens het winkelen, kortom op alle plekken en in alle omstandigheden moeten gehandicapten ongehinderd aan de samenleving deel kunnen nemen. De samenleving moet …Lees meer »
 • High tea voor onze donateurs

  High tea voor onze donateurs

  Graag gaan we onze donateurs verrassen met een High tea bij de stadstuin Rusthout. Dit jaar geen kerstdiner, maar heerlijk genieten in het Groen, met zoete lekkernijen. We nodigen dan graag onze donateurs uit, zij zijn onze steunpunten bij al onze werkzaamheden. Nog niet uw donatie overgemaakt? Graag minimaal 10 …Lees meer »