Platform te gast in Stadstuin Rusthout

Onder een stralende zon en te midden van kraaiende haantjes en weelderig groen waren we op 2 juni te gast bij Stadstuin Rusthout. Marian en Will hadden de meest smakelijke soepen en broodjes bereid en Willem had bij de beste banketbakker van Leidschendam iets goddelijks gehaald voor bij de koffie. Zo sloot Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg het seizoen 2021 – 2022 af met een gezellige lunch.

Een seizoen dat eerst leek ten onder te gaan aan corona, maar dat alsnog heel vruchtbaar bleek. Twee hebben we voorlichting gegeven op basisscholen en er volgt nog een derde keer in juni. Ook hebben we medewerkers van de gemeente laten ervaren welke obstakels gehandicapten tegenkomen op stoepen, wegen, paden, parken en pleinen en we hebben voorlichting gegeven aan de voorzitters en coördinatoren van de gemeentelijke stembureaus. En dat is nog maar een selectie van onze activiteiten!

Dank dus aan al onze vrijwilligers!

Daarnaast hebben we de Mall of the Netherlands geïnspecteerd op de toegankelijkheid. Het uitgebreide rapport gaan we binnenkort aanbieden aan het management van de Mall.

(De foto’s van de lunch zijn gemaakt door Bram Visser.)

Willem Bertels.