ONGEZIEN in de Rijswijkse Schouwburg

Wanneer de maatregelen het toelaten, komt een groep buurtbewoners uit Leidschendam-Voorburg samen. Iedere vrijdagmiddag ontmoeten zij elkaar. Ze doen, denken en creëren. Alles wat zij maken blijft echter ongezien. Wie zijn deze mensen? Wat is hun verhaal?
‘Ongezien’ heeft 11 uiteenlopende spelers bij elkaar gebracht in bizarre tijden. Samen deelden ze verhalen en ervaringen rondom het thema ‘eenzaamheid’ die zij ieder op hun eigen unieke wijze presenteren.
De gratis voorstelling is de afgelopen maanden al vier keer te zien geweest in Theater Ludens.
In het kader van het Strandwalfestival in Rijswijk (als het door kan gaan) wordt een extra uitvoering verzorgd in de prachtige Rijswijkse Schouwburg op zaterdagmiddag 11 september.
Nadere gegevens volgen nog.