Verzoek invullen enquête over behoefte aan sporten en bewegen

Verzoek invullen enquête over
behoefte aan sporten en bewegen

De stichting Sport en Welzijn (S&W) richt zich onder andere op het stimuleren van ‘aangepast sporten’. In dat kader houdt S&W samen met een aantal andere Haaglandse instellingen een enquête over de wensen van gehandicapten om te sporten en te bewegen. S&W heeft het Platform Gehandicapten gevraagd of we deze enquête onder de aandacht willen brengen van onze achterban. Uiteraard hebben we daar positief op geantwoord. Hieronder staat de link naar de enquête. Als je erop klikt kom je vanzelf bij de vragenlijst.

Alvast bedankt voor je medewerking en hartelijke groet,
Willem Bertels,
voorzitter.

Vul de vragenlijst in via de volgende link: https://forms.office.com/r/QMQQXQpXut