Heerlijk genieten om weer bij elkaar te zijn!

Het heeft (te) lang geduurd voor we weer samen konden zijn. Zodra er een versoepeling was zijn de leden van bestuur en werkgroepen Platform Gehandicapten uit onze gemeente weer samen gekomen.

Onder het genot van een lekker soepje en smeuïge broodjes kwamen onze vrijwilligers samen in de stadstuin Rusthout, een heerlijke plek voor alle inwoners van onze gemeente. En we hadden veel bij te praten: hoe gaan we de toegankelijkheid in onze gemeente weer stevig promoten? Hoe gaan we de lessen op de basisscholen weer voorbereiden, om zo kinderen te laten ervaren wat het betekent om een handicap te hebben? Hoe gaan we de gemeente stimuleren om mensen met een beperking ook een plek te geven in de samenleving. Wat is inclusie voor hen? Genoeg onderwerpen om aandacht voor te vragen.

Het was een gezellig lunch. Voorzitter Willem Bertels was blij met de grote opkomst. Hij merkte ook op dat we na de zomervakantie weer volop aan de slag kunnen en wenste alle leden een fijne vakantie en goede gezondheid toe.

Will Kranenburg