Deel jouw natuurervaring en win een heerlijke lunch!

Onderzoek natuurbeleving: we zijn benieuwd naar uw ervaring!
Wellicht bent u al bekend met onze organisatie Ongehinderd. Wij stellen ons graag nog even voor. Ongehinderd zet zich in voor een toegankelijker Nederland, zodat iedereen er onbezorgd op uit kan.
Momenteel willen we samen met de Brabantse Natuurpoorten meer inzicht krijgen in de behoeftes en wensen van mensen met een beperking als het gaat om natuurrecreatie. Wat kan verbeterd worden om zo’n bezoek soepeler te laten verlopen. Welke faciliteiten zijn bijvoorbeeld belangrijk? En is er vraag naar bepaalde hulpmiddelen? Om hier een beeld van te krijgen, hebben we een onderzoek uitgezet.
Vragenlijst natuurbeleving
Het onderzoek richt zich specifiek op rolstoelgebruikers, mensen die slecht ter been zijn, een visuele of auditieve beperking en/of assistentiehond hebben. Het onderzoek kan worden ingevuld tot zaterdag 1 mei via https://ongehinderd.nl/deel-jouw-natuurervaring-en-win…/, en neemt maximaal 10 minuten tijd in beslag. Kunt u ons helpen door dit onderzoek in te vullen en met anderen binnen uw platform en/of gemeente te delen?
Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via 040-7803333 of community@ongehinderd.nl.
Alvast bedankt voor uw reactie.