Even voorstellen – Bram Visser

Hallo leden van het Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg.

Mijn naam is Bram Visser en sinds kort verzorg ik op verzoek van Marian Cornelissens de plaatsing van de berichten van het platform op de website en op facebook als opvolger van Miranda van der Ark. Fijn dat Miranda nog wel te bereiken is, want zo’n website is toch lastiger dan ik dacht.

Ik woon in Voorburg, vlak bij de Julianabaan. Ik ben gepensioneerd ANWB-er, waar ik ruim 38 jaar voornamelijk als organisatie-adviseur gewerkt heb, dat is iemand die alles beter weet, maar zelf niets kan…. Toch heb ik er altijd met veel plezier gewerkt.

Ook dit nieuwe werk doe ik met plezier en ik ondersteun het doel van het platvorm van harte. Wel ben ik afhankelijk van de berichten die aangeleverd worden en ik hoop dat u mij het daarmee lastig gaat maken en veel berichten, suggesties, ervaringen of vragen instuurt!
En natuurlijk ga ik ook op zoek naar leuke en interessante onderwerpen.

Bram Visser

abramvisser@gmail.com